Sufleu De Brânză Parmezan

Sufleu De Brânză Parmezan
Această rețetă face 15 porții cu 92 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți unt, ouă, brânză Cheddar ascuțită în butoi de cracker și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Parmezan și Gruyul de cașcaval suflu de cașcaval 8, Gruy bucroxre și parmezan souffl 8, și Sufleu De Sfeclă De Argint Și Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.ouă Separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați gălbenușurile într-un castron mic; bate ușor. Pune deoparte. Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Se topește untul în cratiță medie la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Adăugați făină și condimente; se amestecă bine. Gatiti 2 min. sau până la bule, amestecând constant. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează bine; gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Adăugați brânzeturi; gatiti pana se topeste, amestecand continuu.
5
Se ia de pe foc. Adăugați treptat gălbenușurile de ou, amestecând până se omogenizează bine după fiecare adăugare; se răcește ușor. Amestecați ușor albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Se toarnă în 1-1 / 2-qt. souffle fel de mâncare sau caserola. Cu vârful lingurii, faceți o ușoară indentare sau" urmăriți "în jurul vârfului sufleului, la 1 inch de margine, pentru a forma" pălărie de top."
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Coaceți 45 până la 50 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista