Sufleu cu brânză cu broccoli
Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian ? Sufleul cu brânză cu broccoli ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 361 de calorii , 8 g de proteine și 32 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei, ceapă, pesmet și brânză cheddar. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare este solid. Sufleul Chavrie cu brânză de capră proaspătă , Sufleul cu ciocolată și Sufleul cu marmeladă cu whisky Seville sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Lăsați gălbenușurile și albușurile să stea la temperatura camerei până la 30 de minute. Ungeți 2-1/2-qt. vas de sufle și pudră cu pesmet; puse deoparte.
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Aduceți la fiert și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Se amestecă broccoli și ceapa.
Se ia de pe foc; se amestecă gălbenușurile până se omogenizează. Se răcește ușor. Se amestecă maioneza.
Într-un castron, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă o pătrime din albușuri în amestecul de broccoli. Încorporați albușurile rămase.
Transferați în vasul de sufle pregătit.
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Coaceți la 325° timp de 38-42 de minute sau până când blatul este maro auriu, o scobitoare introdusă lângă margine iese curată și un termometru pentru carne indică 160°.