Rețeta Southern Yank Pulled Pork BBQ este gata în aproximativ 7 ore și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 279 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos worcestershire, sare și piper măcinat, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 84%. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Carne De Porc Trasă Din Sud, și Sandvișuri De Porc Trase Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sosul de grătar, ketchup, ceapă, țelină, apă, usturoi, miere, zahăr brun, sos Worcestershire, pudră de chili, sos de ardei iute, sare și piper negru într-un aragaz lent până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Fierbinte
Sos De Grătar
Piper Negru
Praf De Chili
Zahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
țelină
Usturoi
Miere
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați friptura de porc în amestec, sosul de lingură peste carne și puneți aragazul la scăzut. Gatiti 7 pana la 8 ore; pentru a servi, tocați carnea cu 2 furculițe și serviți cu sos.