Sud-Vest Cartofi Noi Coapte De Două Ori
Sud-vest de două ori coapte cartofi noi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cartofi noi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Prăjiți De Sud-Vest, Cartofi Zdrobiți De Sud-Vest, și Cartofi Dulci Umpluți În Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire din fundul fiecărui cartof pentru a forma o bază plată; periați cartofii uniform cu ulei și așezați-i pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Tăiați o felie subțire din vârful fiecărui cartof. Scoateți cu grijă pulpa de cartofi într-un castron, lăsând cojile intacte.
Adăugați brânză Cheddar mărunțită și următoarele 5 ingrediente în pulpa de cartofi în castron și bateți la viteză medie cu un mixer electric până când este netedă și cremoasă. Se amestecă ardei iute verzi. Se amestecă uniform amestecul în fiecare coajă de cartof și se pune pe foaia de copt.
Coaceți cartofii la 350 timp de 20 de minute sau doar până se rumenesc ușor.