Succotash Cremos
Nevoie de o garnitură fără gluten? Succotash cremos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 102 calorii. Un amestec de fasole de unt, bame tăiate, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Succotash Cremos, Succotash Cremos, și Succotash Cremos De Pui.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați porumbul, okra și 1 lingură de apă. Acoperiți cu prosoape de hârtie umede și cuptor cu microunde la setare ridicată timp de 7 până la 8 minute.
Într-o cratiță medie, la foc mediu, amestecați laptele și amestecul de sos alb. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la foc mic și continuați să amestecați timp de 1 minut.
Adăugați porumb fiert și okra, fasole de unt și pimento tocat în sosul alb. Reveniți la foc mediu și încălziți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.