Suc de ghindă prăjită cu ciuperci, ardei și brânză de capră

Suc de ghindă prăjită cu ciuperci, ardei și brânză de capră
Suc de fructe ghindă prăjită cu ciuperci, ardei și brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 324 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ciuperci cremini, unt, brânză de capră și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Suc de fructe de ghindă prăjită cu afine, brânză de capră și glazură balsamică, Salată de dovlecei de ghindă prăjită cu runde calde de brânză de capră, și Squash de ghindă prăjită cu curmale, semințe de dovleac și brânză de capră și un cadou organic de curcan întreg pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru dovlecelul de ghindă: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tăiați vârfurile și fundul de pe dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn SquashAcorn Squash
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați în jumătate orizontal, astfel încât capetele tăiate să păstreze piesele plate. Curățați interiorul dovlecelului. Separați semințele de membrane și clătiți bine. Uscați semințele cu un prosop de hârtie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Așezați dovlecelul tăiat în sus pe o foaie de copt, stropiți cu uleiul de măsline și presărați cu 1 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Așezați semințele pe o foaie de copt sau o folie separată. Prăjiți dovlecelul 30 de minute. Prăjiți semințele în același timp, verificându-le și mutându-le după 10 minute și din nou după 20 de minute. În funcție de mărimea semințelor, acestea se pot face după 20 de minute sau până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se presară semințele cu sarea rămasă și se lasă deoparte cu dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Pentru umplutură: puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați untul. Când se topește, se adaugă varza, ceapa, ardeii, se presară cu sare și piper și se amestecă ușor pentru a se combina. Lăsați varza să se ofilească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați ciupercile și gătiți, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați usturoiul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Se sotează cu 2 până la 4 minute mai mult și se ajustează condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
11
Pentru asamblare: Preîncălziți broilerul la scăzut. Umpleți jumătățile de dovlecei de ghindă prăjite cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn SquashAcorn Squash
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
12
Presărați brânza de capră mărunțită deasupra, apoi acoperiți cu semințele de dovlecei prăjite. Se fierbe doar până când brânza este caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
13
Garnisiți cu o cantitate mică de pătrunjel Italian, dacă folosiți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista