Suc de fructe saut și morcovi

Suc de fructe saut și morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Saut suc de fructe și morcovi ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. Un amestec de dovlecei, dovlecei, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovlecei și morcovi sote, Morcov Fiert Saut, și Păstârnac și morcovi sote.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați dovleceii și următoarele 4 ingrediente și fierbeți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista