Suc de dovleac condimentat cu sos Bourbon și melasă

Suc de dovleac condimentat cu sos Bourbon și melasă
Condimentat-dovleac souffl cu sos Bourbon și melasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica lapte, garnitura: cofetari zahăr, scorțișoară, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de dovleac condimentat cu sos Caramel-Bourbon, Brioșe Cu Melasă De Dovleac Condimentate, și Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună laptele, amidonul de porumb, condimentele și 1 lingură de zahăr granulat într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi se fierbe, șoptind, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CondimenteCondimente
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se transferă într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack în treimea inferioară. Ungeți ramekinele și acoperiți-le cu zahăr granulat, eliminând excesul, apoi puneți-le într-o tigaie mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
5
Bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare folosind un mixer electric până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați puțin câte 3/4 cană de zahăr granulat rămas, bătând, apoi bateți până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
7
Îndoiți o treime din albi în amestecul de dovleac răcit pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine. Împărțiți amestecul între ramekins, îngrămădindu-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți soufflul până la puf și auriu, 18 până la 20 de minute. Praf cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Amestecul de dovleac (fără albușuri de ou) poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. * Souffl-ul poate fi asamblat cu 1 oră înainte de coacere și păstrat la congelator.•
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
DovleacDovleac
2
Souffl-ul la cuptor poate fi repuffed dacă este necesar într-un cuptor de 400 F 10 până la 12 minute (serviți rapid, deoarece se vor dezumfla puțin mai repede a doua oară).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista