Suc de dovleac condimentat cu sos Bourbon și melasă
Condimentat-dovleac souffl cu sos Bourbon și melasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica lapte, garnitura: cofetari zahăr, scorțișoară, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de dovleac condimentat cu sos Caramel-Bourbon, Brioșe Cu Melasă De Dovleac Condimentate, și Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele, amidonul de porumb, condimentele și 1 lingură de zahăr granulat într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi se fierbe, șoptind, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă dovleacul.
Se transferă într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei.
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack în treimea inferioară. Ungeți ramekinele și acoperiți-le cu zahăr granulat, eliminând excesul, apoi puneți-le într-o tigaie mare de mică adâncime.
Bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare folosind un mixer electric până când țin vârfuri moi.
Adăugați puțin câte 3/4 cană de zahăr granulat rămas, bătând, apoi bateți până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, încă 1 până la 2 minute.
Îndoiți o treime din albi în amestecul de dovleac răcit pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine. Împărțiți amestecul între ramekins, îngrămădindu-l.
Coaceți soufflul până la puf și auriu, 18 până la 20 de minute. Praf cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.
* Amestecul de dovleac (fără albușuri de ou) poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. * Souffl-ul poate fi asamblat cu 1 oră înainte de coacere și păstrat la congelator.•
Souffl-ul la cuptor poate fi repuffed dacă este necesar într-un cuptor de 400 F 10 până la 12 minute (serviți rapid, deoarece se vor dezumfla puțin mai repede a doua oară).