Sturion marinat cu salată de năut marocan

Sturion marinat cu salată de năut marocan
Sturionul marinat cu salată de năut marocan este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin, ardei gras, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată marocană de cuscus și năut, Salată marocană de vinete și năut, și Salată Marocană De Orz De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente în râșnița de condimente și procesați până la măcinat fin.
2
Transferați în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați patrunjel și următoarele 4 ingrediente la blender. Cu blenderul în funcțiune, adăugați treptat ulei și amestecați până se formează piure grosier. Condimentează după gust cu sare. Face înainte Charmoula poate fi făcută cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă în castron și se dă la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de utilizare.
6
Puneți peștele pe farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Se toarnă 3/4 cană charmoula peste pește, întorcându-se la strat. Acoperiți și refrigerați peștele cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Acoperiți și refrigerați charmoula rămasă pentru a o folosi ca pansament pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
1
Ardei gras Char direct peste flacăra de gaz sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Transferați în punga de hârtie și sigilați bine; lăsați să stea 15 minute. Curățați, semănați și tocați ardeii. Pâine prăjită direct peste flacăra de gaz sau în broiler până când sunt crocante și carbonizate în pete de pe ambele părți. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți ardeii, bucățile de pâine rupte, năutul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
ArdeiArdei
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 3/4 cană rezervată charmoula; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pește cu marinată încă agățată de suprafață și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
8
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți peștele până când este gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Împărțiți salata marocană în 6 farfurii. Completați fiecare porție cu file de sturion și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista