Strudel de mere Campbell
Campbell ' s Apple Strudel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Strudel de mere (strudel apfel), Strudel De Mere, și Strudel De Mere.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți ușor o foaie de copt. Se amestecă oul și apa într-un castron mic.
Amestecați zahărul, făina și scorțișoara într-un bol mediu.
Adăugați merele și stafidele și aruncați pentru a acoperi.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți foaia într-un dreptunghi de 16x12 inci. Cu partea scurtă orientată spre dvs., lingurați amestecul de mere pe jumătatea inferioară a patiseriei până la 1 inch de margini. Începând de la partea scurtă cea mai apropiată de tine, rostogolește-te ca o rolă de jeleu.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt. Tuck se termină sub sigiliu.
Ungeți cu amestecul de ouă.
Tăiați mai multe fante lungi de 2 inci la distanță de 2 inci în partea de sus.
Coaceți timp de 35 de minute sau până la aur. Se răcește pe foaia de copt pe un suport de sârmă timp de 30 de minute. Feliați și serviți cald.
Se presară cu zahăr de cofetărie, dacă se dorește.