Stroopwaffels s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 234 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de apă caldă, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
2
Tăiați 1 cană de unt în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se amestecă în amestecul de zahăr, ouă și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Ouă
4
Se amestecă bine și se lasă deoparte să crească timp de 30 până la 60 de minute.
5
Rotiți aluatul în bile și coaceți într-un fier de pizelle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a face umplutura: într-o cratiță fierbeți zahărul brun, 1 cană de unt, scorțișoară și sirop de porumb închis până ajunge la stadiul de bilă moale (234-240 grade F 112 -115 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb închis
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Împărțiți vafele în jumătate și întindeți părțile tăiate cu umplutura caldă. Apoi puneți jumătățile la loc.