Stroopwafels

Stroopwafels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Stroopwafels. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de melasă, făină, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Dutch Stroopwafels pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, untul topit, zahărul, drojdia, laptele și oul. Când aluatul devine rigid pentru a se amesteca, întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați cu mâna câteva minute. Lăsați deoparte să crească timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a face umplutura, încălziți melasa, zahărul brun, untul rămas și scorțișoara într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pentru a se amesteca și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Preîncălziți un fier de pizzelă. Frământați aluatul scurt și împărțiți aluatul în bile de 2 inci sau o dimensiune compatibilă cu modelul dvs. de fier pizzelle. Apăsați bilele în fierul preîncălzit și gătiți până când fierul nu mai eliberează abur sau până când vafele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PizzellePizzelle
AluatAluat
4
Îndepărtați cu grijă cu un cuțit sau o spatulă și împărțiți-le pe jumătate orizontal (cum ar fi pâinea de buzunar) cât sunt încă calde. Nu așteptați prea mult, altfel se vor rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
5
Întindeți umplutura pe interior și puneți jumătățile la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista