Stroopwafels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Stroopwafels. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de melasă, făină, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Dutch Stroopwafels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, untul topit, zahărul, drojdia, laptele și oul. Când aluatul devine rigid pentru a se amesteca, întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați cu mâna câteva minute. Lăsați deoparte să crească timp de 45 de minute.
Pentru a face umplutura, încălziți melasa, zahărul brun, untul rămas și scorțișoara într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pentru a se amesteca și se lasă deoparte.
Preîncălziți un fier de pizzelă. Frământați aluatul scurt și împărțiți aluatul în bile de 2 inci sau o dimensiune compatibilă cu modelul dvs. de fier pizzelle. Apăsați bilele în fierul preîncălzit și gătiți până când fierul nu mai eliberează abur sau până când vafele se rumenesc.
Îndepărtați cu grijă cu un cuțit sau o spatulă și împărțiți-le pe jumătate orizontal (cum ar fi pâinea de buzunar) cât sunt încă calde. Nu așteptați prea mult, altfel se vor rupe.
Întindeți umplutura pe interior și puneți jumătățile la loc.