Stromboli de șuncă și roșii
Ham & tomato Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.97 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 872g de proteine, 677g de grăsime, și un total de 9975 calorii. 69 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită aluat de pâine în lot, sos de roșii, șuncă și frunze de busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mozzarella Ham Stromboli, Ham-și-elvețian Stromboli, și Șuncă și Cheddar Stromboli.
Instrucțiuni
Faceți aluatul, lăsați să crească și bateți înapoi așa cum este menționat.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi dur de aproximativ 40 x 25cm.
Întindeți sosul peste aluat, lăsând o margine mică și împrăștiați peste șuncă, mozzarella și busuioc. Puneți părțile scurte și înfășurați partea lungă ca o rolă elvețiană. Ridicați pe o tavă, sigilați în jos și periați cu oul.
Coaceți timp de 30 de minute până când se umflă și nu vă faceți griji dacă există câteva fisuri. Se lasă să se răcească ușor, apoi se servește feliat pe o scândură.