Stroganoff de vită cu vin alb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff de vită cu vin alb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți usturoi, ceapă, cremă jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza jumătate & jumătate crema ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent Stroganoff de vită cu vin de Port, Ficat de vită și ceapă cu vin alb, și Saut carne de vită cu vin alb și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie. Rezervând lichidul în cratiță, îndepărtați amestecul de ciuperci într-un castron. Întoarceți amestecul de unt la foc mediu-mare.
Bateți împreună făina și jumătate și jumătate până se omogenizează; deoparte.
Condimentați carnea de vită cu sare și piper; gătiți carnea de vită în lichidul rezervat până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul, bulionul de vită, cimbru, busuioc, oregano, frunze de dafin și piper; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute. Se amestecă încet amestecul de făină și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 20 până la 30 de minute.
Se adaugă amestecul de ciuperci și se amestecă.