Stroganoff De Vită

Stroganoff De Vită
Rețeta Stroganoff de vită ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia de ardei, smântână obișnuită, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Cel Mai Bun Stroganoff De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați filetul, rumenindu-l (în loturi, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Așezați semințele de chimen (dacă folosiți) și ceapa în cuptorul olandez. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este transparenta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie, încă 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, boiaua și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Adăugați filetul și bulionul, amestecând pentru a combina. Fierbeți până când carnea este foarte fragedă și rămâne aproximativ jumătate din lichid, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Serviți peste tăiței cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista