Stroganoff de vită și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 612 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați tăiței largi de ouă, ciuperci pre shiitake, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ O oală Stroganoff de vită și ciuperci, Stroganoff De Vită Cu Ciuperci, și Stroganoff De Ciuperci-Carne De Vită.
Instrucțiuni
1
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de vită; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, devenind maro pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
Sare
4
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Reduceți căldura la mediu-mare.
6
Adăugați praz, cimbru, usturoi și ciuperci; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Cimbru
Praz
7
Presărați amestecul de ciuperci cu făină și boia; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Adăugați stoc; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând frecvent. Se amestecă carnea de vită, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și smântână.