Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar
Stridiile pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, stridii pe jumătate de coajă, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir, Stridii pe jumătate de coajă cu Chile, coriandru și Salsa de lămâie Meyer, și Stridii fripte pe jumătate de coajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un grătar pentru foc mediu (350 până la 450). Dacă folosiți cărbune, adăugați așchii sau bucăți de lemn uniform peste cărbuni. Dacă utilizați gaz, puneți așchii sau bucăți într-o tavă de folie superficială așezată pe arzător în colțul grătarului. Grătiți ardeii iute, roșiile și ceapa, întorcându-se des, până când pielea se înnegrește peste tot, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ardei Iute
Ceapă
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Lăsați legumele să se răcească, apoi coajați. Ardei iute cu tulpină și semințe. Tăiați legumele și puneți-le într-o oală medie cu anghinare, ierburi, purslane, oțet și 1/2 linguriță. sare; aduceți la fierbere, apoi acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Legume
Ierburi
Oțet
Ardei Iute
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți din căldură; lăsați să stea 1 oră, acoperită, astfel încât aromele să se poată căsători.
4
Pur aproximativ într-un robot de bucătărie, subțierea cu apă fierbinte pentru a-l face turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Se lasă să se răcească și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
6
Se servește cu stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
7
* Găsiți jetoane de stejar roșu online de la marca Susie Q (susieqbrand.com).
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.