Stridii la grătar cu glazură Chipotle

Stridiile la grătar cu glazură Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 39,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 3323 calorii, 411G de proteine, și 172g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de tei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Stridii la grătar cu lemn în vinetă Chipotle, Pui la grătar cu glazură de zmeură Chipotle, și Porumb la grătar pe Știulet cu glazură de arțar-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti 2 linguri. suc de lămâie cu ulei de măsline, tequila, coriandru, 1/2 linguriță. sare și piperul într-un castron.
Adăugați stridii și sucurile lor, rezervând cochilii de fund. Răciți stridiile timp de 30 până la 45 de minute și apoi scurgeți, rezervând aproximativ 1 1/2 căni de marinată.
Între timp, înmuiați cojile în apă timp de 30 de minute.
Se scurge pe un prosop de bucătărie și se usucă. Preîncălziți grătarul cu gaz sau cărbune la foarte fierbinte (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului doar 1 până la 2 secunde).
Într-un castron mic, amestecați untul, maioneza, chile și sosul, coaja de tei, restul de 2 lingurițe. suc de lămâie și restul de 1/2 linguriță. sare. Puneți glazura deoparte.
Întindeți sare de rocă pe fundul unui platou suficient de mare pentru a ține stridiile într-un singur strat. Aranjați cojile de stridii pe o tigaie mare și pulverizați ușor interiorul cu spray de gătit.
Poziționați jumătate din coji pe grătar (așezați-le între bare, astfel încât să nu se răstoarne).
Coji de căldură 30 de secunde. Puneți 1 stridie în fiecare coajă cu 1 lingură. marinada și gătiți (închideți capacul pe grătarul cu gaz) până când sucurile clocotesc, 2 până la 3 minute.
Stropiți o linguriță de glazură pe fiecare stridie și gătiți încă 30 de secunde. Folosind clești, transferați cu grijă stridiile pe platou și cuibăriți-le în sare. Grill stridiile rămase în același mod.