Streusel-Topped Squash

Streusel-Topped Squash
Streusel-Topped Squash este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 143 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, sare, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Butternut Squash, Ricotta & Bacon Streusel Topped Briose, Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel, și Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. într-un vas cu microunde de 11x7 inci, întindeți cuburi de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați apă; se presara cu sare. Acoperiți cu folie de plastic, rabatând înapoi o margine sau un colț de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptorul cu microunde la maxim aproximativ 5 minute sau până când dovlecelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase cu lingura.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați uniform peste dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când streusel este maro.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista