Streusel Apple Coffeecake
Streusel Apple Coffeecake necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 658 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 35 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de nuci, iaurt, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Scăzut De Grăsime Dovleac Streusel Coffeecake, Cinnamon Streusel Coffeecake, și Coffeecake de afine cu Streusel de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pentru tort Bundt.
Pentru a face streusel: într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, 3/4 cană de făină și scorțișoara.
Tăiați untul cu o furculiță până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 3 1/4 căni făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu. Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Apoi amestecați vanilia și iaurtul. Se amestecă ușor amestecul de făină doar până se amestecă.
Se toarnă 3 căni de aluat în tigaia Bundt, se presară cu 1/4 din streusel și se stratifică cu mere.
Se presară cu 1/2 restul de streusel.
Se toarnă restul de aluat și se acoperă cu restul de 1/4 streusel. Bateți ușor stratul superior de streusel, astfel încât să se lipească de aluatul de tort.
Coaceți 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Așezați foaia de cookie peste tigaie și inversați cu atenție ambele.
Scoateți tigaia Bundt și lăsați tortul să se răcească complet.