Strawberry Cheesecake Ice Pops
Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Strawberry Cheesecake Ice Pops ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 222 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Strawberry Cheesecake Pops, și Strawberry Cheesecake Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, frișca și zahărul în blender până se omogenizează. Aluatul poate deveni destul de gros.
Adăugați fructe de pădure tocate și amestecați la viteză mică până când aluatul devine uniform roz și unele bucăți de fructe de pădure rămân intacte.
Se toarnă aluatul în forme de gheață. Aluatul poate fi gros și nu se toarnă ușor. Pentru a-l ajuta să alunece în jos, bateți matrițele de gheață împotriva tejghelei, astfel încât aluatul să se așeze în interiorul matrițelor. Congelați câteva ore sau peste noapte pentru a seta.
Îndepărtați conform instrucțiunilor de mucegai ice pop (a mea necesită să le rulați sub apă timp de câteva minute).