Strawberry Angel Semifreddo
Strawberry Angel Semifreddo este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 233 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 90 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căpșuni, căpșuni, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Strawberry Angel Semifreddo, Semifreddo Cu Căpșuni, și Strawberry Semifreddo Shortcake.
Instrucțiuni
Linia 2 (8x4-inch) tigăi de pâine cu folie de plastic, permițând învelișului de 4 inci să atârne peste capetele scurte ale tigăilor. În vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, așezați căpșuni sferturi. Acoperi; procesați cu impulsuri pornite și oprite până aproape purificate, dar cu câteva bucăți mici rămase. Într-un castron mare, amestecați căpșunile curățate, laptele, lichiorul și coaja de portocală până se amestecă bine.
Tăiați sau periați orice crustă maro închis din tortul angel food; tăiați tortul în cuburi de 3/4 inch. Într-un castron mare, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca și cuburile de tort în amestec de căpșuni. Se amestecă uniform amestecul în tigăi. Îndoiți folia de plastic peste amestec. Congelați cel puțin 5 ore până când este ferm.
Pentru a servi, scoateți desertul din congelator cu 5 până la10 minute înainte de servire. Desfaceți și desfaceți pe platoul de servire; îndepărtați folia de plastic.
Garnisiți blaturile de pâini cu felii de căpșuni.