Straturi Patriotice
Straturile patriotice sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de căpșuni jell-O, gelatină cu aromă de fructe de pădure jell-O, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare Cu Șapte Straturi, Șase straturi și o scufundare cu cip, și Baie grecească cu 7 straturi Plus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de apă clocotită în fiecare amestec de gelatină uscată cu aromă în boluri medii separate 2 min. sau până la dizolvarea completă. Se amestecă 1 cană de apă rece în gelatină în fiecare bol. Frigider albastru gelatină 1-1 / 2 ore sau până când îngroșat (lingura trase prin frunze impresie certă).
Lăsați gelatina de căpșuni să stea la temperatura camerei.
Adăugați afine la gelatina albastră îngroșată; se amestecă.
Se toarnă în 4-până la 6-qt. vas de sticlă. La frigider 30 min. sau până când este setat, dar nu ferm (gelatina ar trebui să se lipească de deget atunci când este atinsă și ar trebui să se îngroape).
Se întinde cu 3-1 / 2 căni de topping bătut; la frigider. Între timp, puneți la frigider gelatina de căpșuni 1-1/2 ore sau până se îngroașă. Se amestecă căpșunile; lingura peste stratul de topping bătut.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu restul de topping bătut. A se păstra la frigider.