Straturi de pâine prăjită umplute cu sirop de portocale

Reteta umplute straturi de pâine prăjită franceză cu sirop de portocale este gata în aproximativ 7 ore și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6. O porție conține 509 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, marmeladă de portocale, pâine cu stafide-scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Straturi de pâine prăjită umplute cu sirop de portocale, Pâine prăjită franceză cu sirop de portocale, și Pâine prăjită franceză umplută cu sirop de caise.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Prăjiți 6 felii de pâine; se pune in tigaie.
Întindeți fiecare felie prăjită uniform cu cremă de brânză și marmeladă. Unt felii de pâine rămase; așezați untul cu părțile în sus pe pâine prăjită.
Bateți ouăle, laptele și vanilia într-un castron mediu cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Se toarnă peste pâine. Se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 350. Descoperiți și coaceți 35 până la 45 de minute sau până când se rumenesc și se umflă ușor.
Tăiați între felii de pâine.
Se servește cu sirop de portocale.
Se amestecă ingredientele într-un castron mic cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim aproximativ 1 minut sau până la încălzire.