Straturi Cu Ceapă Cipollini Și Rucola
Strata cu ceapa Cipollini & rucola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 100 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Un amestec de rucola, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Cipollini înăbușită cu unt cu rucola și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale, Ceapă Cipollini Prăjită, și Ceapă Cipollini Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie saut la foc mediu, încălziți 1/2 Tbs. din uleiul de măsline.
Adăugați rucola și saut până se ofilesc, 2 până la 3 minute.
Se scurge într-o colander.In aceeași tigaie saut la foc mediu, încălziți restul de 1 Tbs. ulei.
Se adauga ceapa si saut pana se caramelizeaza, aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul și sotatul până se aromează, aproximativ 1 minut.
Scoateți din heat.In un castron mare, amestecați împreună ouăle, jumătate și jumătate, brânză, sare și piper. Se amestecă pâinea, rucola și ceapa.
Se transferă într-un braiser, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.Preîncălziți un cuptor la 177°.descoperiți straturile și transferați-le în cuptor.
Coaceți până se rumenesc și gătiți, aproximativ 1 oră.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.