Stoc De Legume Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați stocul de legume prăjite. Această rețetă face 7 porții cu 115 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de dafin, vin, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Legume Prăjite, Stoc De Legume Prăjite, și Stoc De Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați capătul ascuțit al usturoiului doar pentru a expune cuișoarele.
Așezați usturoiul și următoarele 5 ingrediente (prin napi) pe o tigaie mare cu jeleu.
Stropiți cu ulei; aruncați bine.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Adăugați prazul și ciupercile.
Coaceți încă 35 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional. Puneți legumele într-un cuptor olandez.
Se toarnă vinul într-o tigaie cu jeleu, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați amestecul de vin, 10 căni de apă și ingredientele rămase în amestecul de legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional. Se strecoară printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.