Stive de vinete coapte cu sos de roșii prăjite este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, oregano, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Vinete prăjite și stive de roșii, Amarant, roșii prăjite și stive de vinete cu Pesto, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați roșiile într-un vas de copt superficial acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Pune deoparte.
Adăugați 1 cană de ceapă tăiată cubulețe; sotati 3 minute. Se amestecă roșiile, vinul roșu, oregano, piperul și 1/4 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
6
Puneți amestecul de roșii într-un blender; procesați până se omogenizează. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați o cratiță acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Adăugați vin și usturoi. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Puneți amestecul de usturoi într-un blender; procesați până se omogenizează. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Presărați 1/4 linguriță de sare peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(fie Fie Obișnuit)
12
Așezați jumătate de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierb 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu vinetele rămase; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați 1/2 cană de ceapă tăiată cubulețe; sotati 3 minute.
Aranjați 6 felii de vinete, la o distanță de 2 până la 3 inci, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
19
Întindeți 2 1/2 linguri amestec de spanac peste fiecare felie. Stivați fiecare cu o altă felie de vinete, încă 2 1/2 linguri amestec de spanac și felii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
20
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Aranjați 1 stivă de vinete pe fiecare dintre cele 6 farfurii; lingură 1/3 cană sos de roșii și 2 linguri sos de usturoi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil