Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Steak au Poivre: Pepper Steak cu sos de coniac. O porție conține 1491 calorii, 94G de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $14.65 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână un platou, friptură, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură ușoară(er) au Poivre cu sos de coniac, Friptură Au Poivre Cu Sos De Coniac, și Friptură cu coniac și sos de boabe de piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.