Squashul de spaghete din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ardei gras, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Squash Spaghetti Umplut Din Sud-Vest, Spaghete Sud-Vestice, și Southwestern Spaghetti Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați jumătățile de dovlecei într-o tigaie superficială cu aproximativ 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți dovleceii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Răzuiți carnea de dovlecei din coajă folosind o furculiță și puneți-o într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati fasolea neagra, rosiile, ardeiul gras si usturoiul in uleiul incins pana cand legumele sunt moi si lichidul s-a redus, aproximativ 10 minute; se toarnă în castron cu dovlecelul; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole Neagră
Legume
Ulei De Măsline
Tomate
Usturoi
Suc De Fructe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, oțet și coriandru și aruncați din nou. Se condimentează cu sare și piper pentru a servi.