Squash De Iarnă
Squash de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr granulat, frunze de mentă, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}, Squash De Iarnă, și Supă De Squash De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cojiți dovlecelul și îndepărtați șirurile și semințele.
Tăiați pulpa în felii de cel mult 1/2 inch grosime și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare, sotează feliile de dovlecei în ulei de măsline până se înmoaie și se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Adăugați scorțișoară, usturoi, patrunjel și zahăr. Condimentează bine cu sare și piper.
Adăugați o stropire de ulei și adăugați oțetul și frunzele de mentă. Aruncă. Aranjați dovlecelul pe un platou mare.
Se toarnă sosul peste dovlecei și se lasă să se răcească.