Squash De Ghindă Prăjită
Squash de ghindă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dovlecei de ghindă, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei, și Squash De Ghindă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați dovleceii de ghindă pe jumătate pe lungime; aruncați semințele.
Tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați dovlecei; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste pe o parte. Întoarceți pene; se presara cu sare.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se înmoaie.