Squash De Ghindă Prăjită
Nevoie de o garnitură vegetariană? Dovleacul de ghindă prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 763 calorii, 4G de proteine, și 47G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, zahăr brun, dovlecei de găluște și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei, și Squash De Ghindă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Împărțiți dovleceii în jumătate prin Ecuator și răzuiți semințele cu o lingură. Puneți jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt și presărați sare și piper.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, dacă doriți. Dacă dovleceii sunt foarte mari, tăiați longitudinal în sferturi.
Într-un castron, ungeți untul cu zahărul și lichiorul de migdale. Cu o perie sau o lingură acoperiți părțile tăiate ale fiecărei jumătăți de dovlecei cu amestecul de unt și puneți 2 frunze de salvie deasupra fiecăreia.
Se presară cu fursecurile zdrobite.
Coaceți până se înmoaie, 30 până la 35 de minute, ungând la fiecare 15 minute cu orice unt rămas.