Spumante Toamna Chianti

Spumante Toamna Chianti
Spumante toamna Chianti ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 15 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 123 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Un amestec de mere, crenguțe de rozmarin, sirop de trestie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sos De Caramel Chianti, Chianti Chocolate Cupcakes, și Miel cu vinetă Chianti.

Instrucțiuni

1
Tăiați pere pe lungime în felii de 1/4 inch, tăind de la capătul tulpinii prin fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
2
Tăiați merele transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Se amestecă împreună pere, mere, prune și următoarele 3 ingrediente într-un 3-qt. recipient de sticlă până când fructele sunt acoperite. Se amestecă treptat Chianti. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChiantiChianti
MărMăr
FructeFructe
PrunePrune
PerePere
4
Se amestecă vinul alb spumant chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
5
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
6
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista