Spice-pui fript frecat cu două sosuri
Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos wasakaka și sos piri piri, rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan prăjit cu condimente, Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc, și Spice-frecat friptură de porc cotlet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați uleiul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul, rozmarinul, semințele de fenicul și piperul. Frecați amestecul peste pui, în interior și în exterior.
Să vină la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 40
Răsuciți aripile puiului în spate și legați picioarele împreună; așezați pieptul în sus într-o tigaie de prăjire. Condimentează peste tot cu sare. Prăjiți aproximativ 55 de minute, până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă interioară este străpunsă.
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați puiul în 8 bucăți și serviți cu sosurile Wasakaka și Piri Piri.