Spareribs la cuptor lent cu marinată de Mango-Chutney

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spareribs coapte lent cu marinată de Mango-Chutney. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $7.42 pe portie. O porție conține 2226 calorii, 128g de proteine, și 170g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de chutney de mango, miere, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Suc de ghindă cu aragaz lent cu chutney de Mango și nucă de cocos, chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, și chutney de mango , cum să faci chutney ușor de mango.
Instrucțiuni
Aranjați rafturi coaste în tigaie mare de prăjire.
Bateți toate ingredientele rămase în castron.
Se toarnă marinada peste coaste, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperi; se răcește peste noapte, întorcând coastele o dată.
Poziția 1 rack cuptor în treimea superioară a cuptorului și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 300 F.
Coaste de scurgere; rezervați marinada.
Transferați marinada în cratiță; aduceți la fierbere.
Așezați fiecare raft de coaste pe o foaie mare de copt cu margini.
Așezați 1 foaie de copt pe fiecare raft în cuptor.
Coaceți coastele până se înmoaie, ungând cu 1/4 cană de marinată la fiecare 20 de minute și acoperind marginile coastelor cu benzi de folie pentru a vă proteja de ardere, dacă este necesar, aproximativ 3 ore în total.
Tăiați între oase pentru a separa coastele.
Se transferă pe platou; servi.