Sparanghelul marinat la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet balsamic, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Marinat Și La Grătar, Sparanghel La Grătar Marinat, și Picior de miel marinat la grătar cu sparanghel și Chimichurri de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați sparanghelul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pana la 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Scurgeți sparanghelul, rezervând marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Sparanghel
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Fulgi De Legume
Clește
4
Sparanghel la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când este crocant, întorcându-se și ungând ocazional cu marinată rezervată.