Sparanghel la grătar

Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, sparanghel Griddled ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sparanghel oz-1lb de 12 oz, ulei vegetal, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel la grătar cu creveți și rouille, Sandvișuri Cu Crab Britanic De Sparanghel Și Năsturel, și Casarecce cu sparanghel la grătar, mazăre de zahăr și Ricotta.
Instrucțiuni
Tăiați (sau rupeți) capetele lemnoase din sparanghel. Fierbeți sulițele într-o tigaie mare cu apă sărată timp de 3 minute.
Scurgeți, apoi scufundați sulițele în apă rece ca gheața pentru a opri gătitul și a seta culoarea. Se usucă sparanghelul.
Ungeți ușor sulițele. Lăsați o tavă mare din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte, apoi aranjați sulițele pe ea într-un singur strat. (Poate fi necesar să gătiți sparanghelul în două loturi.) Reduceți focul la mediu și gătiți sulițele timp de 3-4 minute. Întoarceți-le cu clești și gătiți încă câteva minute, sau până când sulițele sunt fragede până la un cuțit și ușor aurite.
Transferați sparanghelul într-un platou de servire și presărați câteva picături de oțet balsamic.
Se servește încă fierbinte, deși sulițele vor avea un gust foarte bun și la temperatura camerei.
Pentru a merge mai departe, puteți pregăti sparanghelul până la sfârșitul pasului 1 și păstrați la frigider până la 24 de ore.