Sparanghel la grătar și salată de ciuperci prăjite cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și vinetă roșie de muștar Chile

Sparanghel la grătar și salată de ciuperci prăjite cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și vinetă roșie de muștar Chile
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal vegetarian? Sparanghelul la grătar și salata de ciuperci prăjite cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și vinetă roșie de muștar Chile ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 648 calorii, 18g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciuperci, nuci pecan, sparanghel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere, Salată de pui la grătar cu brânză albastră, nuci pecan confiate și vinetă de rodie, și Sparanghel Prăjit Cu Brânză Albastră Și Nuci Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Se adaugă cimbru și se condimentează cu sare și piper. Aruncați sparanghelul cu câteva linguri de vinetă și condimentați cu sare și piper. Aranjați 1/4 din ciuperci în centrul fiecărei farfurii. Aranjați sparanghelul în jurul ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Presărați pecan și brânză albastră în jurul marginii farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Stropiți cu mai mult pansament.
6
Bateți împreună muștarul, pudra de ancho, sarea și oțetul, amestecați încet în ulei până se emulsionează. Condimentează cu mai multă sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista