Sparanghel La Grătar Și Quiche Feta
Nevoie de o felul principal vegetarian? Sparanghelul la grătar și Quiche Feta ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, piper măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Quiche fără crustă cu Fetan și sparanghel, Quiche Cu Sparanghel, Spanac Și Feta, și Quiche Fără Crustă Cu Sparanghel Și Brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, sarea și zahărul în mixerul standului cu accesoriul cu palete.
Adăugați untul în ingredientele uscate și amestecați timp de 30 de secunde.Scoate gheața din apă. În timp ce mixerul funcționează scăzut, turnați încet apa în ingredientele uscate până când tot amestecul s-a reunit. Este posibil ca toată apa să nu fie necesară.Rotiți mixerul până la mediu și amestecați timp de 15 secunde.Scoateți aluatul din mixer și așezați-l pe o suprafață ușor făinată. Îngenuncheați bila de aluat până când este o bucată solidă.Cu un sucitor, rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch. Încercați să păstrați aluatul într-o formă de cerc și asigurați-vă că este suficient de mare pentru a pune în tigaia quiche.Odată ce este întins, așezați aluatul în tigaia cu formă de primăvară și apăsați-l pe părțile laterale și pe fundul tigaiei. Asigurați-vă că nu întindeți aluatul pentru a subția sau a face găuri în el. Tăiați partea superioară a aluatului chiar și cu partea superioară a tigaiei și folosiți orice resturi pentru a umple găurile care au fost făcute.
Scoateți coaja de quiche din congelator și puneți toate ingredientele în coajă.Turnați ușor crema de quiche în coajă până când se află la aproximativ 3/4 inch de vârful aluatului. Nu umpleți prea mult sau se va revărsa în timpul coacerii.Acoperiți partea superioară a quiche-ului cu folie de aluminiu. Când faceți acest lucru, ciupiți centrul foliei și creați un "cort" cu folia, astfel încât să fie ridicată în centru și să nu atingă crema pe măsură ce se ridică.
Așezați quiche-ul pe o tavă pentru prăjituri, cu o margine, și coaceți-l într-un cuptor de 375 de grade pentru aproximativ 2 hours.To verificați dacă este gata, agitați ușor quiche-ul. Centrul quiche-ului ar trebui să se miște doar puțin. Dacă se zgâlțâie prea mult, puneți-l înapoi în cuptor, descoperit și verificați-l la fiecare 5-10 minute.Odată terminat, lăsați să se răcească timp de 30 de minute. Poate fi apoi scos din tigaie, tăiat și servit.Mai multe rețete de quiche pe Food Republic:rețeta completă de quiche pentru micul dejun englezesc
Rețetă De Quiche Cu Pancetta Și Coriandru
Rețetă De Tartă Cu Ciuperci Sălbatice, Nasturel Și Brânză Albastră