Sparanghel Glazurat Cu Lămâie
Sparanghelul glazurat cu lămâie este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, miere, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Glazurați Și Sparanghel, Sparanghel Glazurat Cu Susan, și Sparanghel Smoky Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul; tăiați sulițele în diagonală în jumătate.
Așezați apă de 3 inci în cuptorul olandez de 4 litri.
Se încălzește până la fierbere.
Adăugați sparanghel; reduceți căldura. Acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Se scurge; se pune în vasul de servire.
Între timp, încălziți untul, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când untul este topit.
Se amestecă 1/4 apă și amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă în amestecul de lămâie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se inmoaie si se ingroasa.
Se toarnă glazura peste sparanghel.