Sparanghel De Susan Răcit

Sparanghel De Susan Răcit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul de susan răcit. Această rețetă face 6 porții cu 76 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de susan, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanac De Susan Răcit, Spanac De Susan Răcit, și Spanac De Susan Răcit.

Instrucțiuni

1
Gătiți sparanghelul în apă clocotită aproximativ 4 până la 5 minute sau până când este crocant. Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți, acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
2
Bateți împreună uleiul de susan și următoarele 3 ingrediente. Se răcește 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Aranjați sparanghelul pe un vas de servit; lingura se îmbracă uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
4
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista