Sparanghelul de susan cu usturoi este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, apă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, Sparanghel De Susan, și Sparanghel De Susan.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; deoparte. Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați sparanghelul și apa într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Cuptor cu microunde la mare timp de 3 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor Cu Microunde
3
Se toarnă amestecul de oțet peste sparanghel și se aruncă bine. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Oțet
4
Serviți la rece sau la temperatura camerei.
5
Presărați sparanghel cu semințe de susan, dacă doriți.