Sparanghel Cu Vinetă Portocalie
Sparanghelul cu vinaigretă portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, portocale de buric, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sparanghel prăjit cu vinetă portocalie, Risotto De Sparanghel Cu Piper Portocaliu Și Portocaliu, și Sparanghel în Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Combinați șalotele, oțetul și următoarele 4 ingrediente; bateți treptat în 1/2 cană de ulei de măsline, amestecând bine.
Stropiți peste sparanghel.