Sparanghel Cu Vinetă Portocalie

Sparanghel Cu Vinetă Portocalie
Sparanghelul cu vinaigretă portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, portocale de buric, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sparanghel prăjit cu vinetă portocalie, Risotto De Sparanghel Cu Piper Portocaliu Și Portocaliu, și Sparanghel în Vinaigrette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
3
Combinați șalotele, oțetul și următoarele 4 ingrediente; bateți treptat în 1/2 cană de ulei de măsline, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Stropiți peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista