Sparanghel cu roșii balsamice

Sparanghel cu roșii balsamice
Sparanghelul cu roșii balsamice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 86 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu roșii balsamice, Sparanghel cu roșii balsamice și brânză de capră, și Parmezan balsamic sparanghel prăjit și roșii.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile și usturoiul; gatiti 5 minute. Se amestecă oțet; gatiti 3 minute. Se amestecă sarea. Aranjați sparanghelul pe un platou; se acoperă cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TomateTomate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SareSare
5
Se presară cu brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
6
Variație de stafide și nuci de pin: omiteți roșiile, usturoiul, oțetul și brânza de capră. Gatiti 1/3 cana de ceapa rosie feliata si 2 linguri de nuci de pin in ulei timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nuci De PinNuci De Pin
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TomateTomate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
StafideStafide
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați 2 1/2 linguri suc de portocale, 3 linguri stafide și 2 lingurițe miere; gatiti 2 minute. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță coajă de portocală. Lingura peste sparanghel; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SparanghelSparanghel
StafideStafide
PiperPiper
MiereMiere
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista