Sparanghel cu lămâie și Pecorino

Sparanghel cu lămâie și Pecorino
Sparanghelul cu lămâie și Pecorino este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 69 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sparanghel, brânză Pecorino romano, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Sparanghel cu lămâie și Pecorino, Salată de sparanghel prăjită cu Pecorino, lămâie și ulei de măsline, și Sparanghel Și Pecorino.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sparanghel; gătiți timp de 2 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Scurgere.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați sparanghel; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
7
Presărați uniform cu coajă de lămâie, piper și sare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PiperPiper
SareSare
8
Presărați sparanghel cu brânză pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
SparanghelSparanghel
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista