Sparanghelul herbat este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, piper, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Sparanghel Cu Ierburi, Pui cu ierburi și sparanghel, și Plăcintă Cu Oală De Pui Și Sparanghel Cu Crustă De Cartofi Herbată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, aduceți 1/2. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și păstrați cald.
4
În aceeași tigaie, sotează usturoiul și condimentele în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați sparanghelul, ardeii roșii și nucile; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe