Sparanghel cu gremolata de măsline
Sparanghelul cu Gremolatan de măsline este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Burger de miel de măsline cu gremolata de mentă, Sparanghel cu Gremolata, și Asparagus Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gremolata, așezați măslinele într-un robot de bucătărie; puls de 3 ori sau până se toacă fin.
Adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie, sarea și usturoiul. Puls de 2 ori sau până când amestecul este combinat.
Serviți gremolata peste sparanghel; se presară cu piper.