Sparanghel cu Gorgonzola și nuci prăjite
Sparanghelul cu Gorgonzolan și nucile prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 230 calorii. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sparanghel, sare kosher, Brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Gorgonzola Dolce cu pere prăjite și nuci condimentate, Sparanghel Prăjit Cu Brânză Albastră Și Nuci Prăjite, și Sparanghel Balsamic prăjit cu brânză de capră și nuci prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Clătiți sparanghelul și scoateți capetele tulpinii lemnoase. Uscați sparanghelul și aranjați într-un singur strat într-un vas de copt superficial (o tigaie antiaderentă cu jeleu funcționează bine).
Stropiți uleiul de măsline peste sparanghel și rulați sulițele pentru a acoperi bine.
Se presară ușor cu sare kosher.
Prăjiți la cuptor timp de 7 până la 14 minute, în funcție de grosimea sulițelor (sulițele subțiri vor dura mult mai puțin timp decât cele groase). Când ați terminat, sparanghelul ar trebui să fie în continuare crocant.
Cu aproximativ 3 până la 5 minute înainte de terminarea sparanghelului, așezați nucile tocate într-o cutie mică de plăcintă și puneți-le în cuptor alături de sparanghel. Ai grijă să nu ardă!
Scoateți sparanghelul și nucile din cuptor. Împărțiți sparanghelul între patru farfurii de prânz. În timp ce sparanghelul este încă fierbinte, presărați-le cu gorgonzola și nucile prăjite.
Se lasă să se răcească ușor.
Serviți la temperatura camerei pentru cea mai bună aromă.