Sparanghel cu brânză de capră și sos de rucola

Sparanghel cu brânză de capră și sos de rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu brânză de capră și sos de rucola. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 337 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, sparanghel, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sparanghel Cu Sos De Brânză De Capră, Portobellos prăjiți și sparanghel cu sos de brânză de capră, și Portobellos prăjit și sparanghel cu sos de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie de gheață. Pune deoparte.Sparanghel aburit într-un abur pus peste apă clocotită, acoperit, până când este crocant, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
2
Transferați imediat în baia de gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Transferați pe o farfurie mare de servire și acoperiți cu rondele de brânză de capră. Puneți deoparte câteva frunze de rucola ca garnitură. Tăiați aproximativ rucola rămasă. Într-un blender, combinați rucola tocată, uleiul, usturoiul și sarea ciupită; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Stropiți puțin sos peste sparanghel și brânză, puneți restul într-un castron mic pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încingeți farfuria de sparanghel cu cu câteva felii de ridiche și rucola rezervată ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
6
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista