Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră

Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră
Sparanghel la grătar și ceapă cu oțet Balsamic și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 191 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, smochine de misiune, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel la grătar și ceapă roșie cu ulei de măsline și oțet Balsamic, Ceapa de sparanghel la gratar balsamic si branza albastra, și Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista